Bryderegler for dummies - En kæmpe succes

Som optakt til brydningen under OL lancerede Danmarks Brydeforbund ”Bryderegler for dummies” for på den måde at gøre danskerne klogere på brydning og brydereglerne. Selvom bryderesultaterne ikke var i top under OL, viser det sig nu, fire uger efter videoen fik præmiere, at den er blevet en stor succes på Youtube med mere end 5.878 visninger. Med kun lidt over 2000 brydere i Danmark er videoen således nu blevet vist næsten tre gange så meget, som der er brydere i Danmark.

Presseansvarlig Mads Bang Aaen udtaler; ”Det er dejligt, at videoen er blevet en så stor en succes, og så mange har set den. Selvom resultaterne i Beijing bestemt ikke blev, som vi forventede og håbede, har videoen, med næsten 6.000 visninger, været med til at få udbredt kendskabet til brydning. Det øgede kendskab til brydning er vigtigt, da Danmark næste år er vært for verdensmesterskaberne i brydning i Herning. Verdensmesterskabet i Herning bliver det største internationale mesterskab, der endnu har været afholdt i Danmark

Har du endnu ikke set videoen ”Bryderegler for dummies”, kan du se den her

Ønsker du at bruge videoen i dit medie, er du velkommen til at gøre dette, du kan få videoen i en højere opløsning gennem nedenstående kontaktoplysninger. 

Vil du vide mere om verdensmesterskaberne i brydning i 2009, kan du se det på www.wwc2009.dk eller gennem nedenstående kontaktoplysninger

Presseansvarlig for VM i brydning 2009, Mads Bang Aaen på +45 2897 7842 eller mbaa@dif.dk

Filmens instruktør Jannik Vestmar, fra Hangloose, kan kontaktes på +45 4013 3618.


af Mads Bang Aaen - 05.09.2008