Bruttotrup forbereder til politi-EM

For første gang i 12 år, er Danmarks repræsenteret når der i dagene fra den 24-27 oktober 2008, afvikles EM for politifolk i brydning i den russiske hovedstad Moskva. Danmark stiller med repræsentanter i 74 kg og 84 kg.
 
Den foreløbige bruttotrup består af Lasse Skifter fra CIK i 74 kg, Thomas Michelsen, BK Thor i 74 kg og Thomas Nielsen fra FFI i Frederikshavn  i 84 kg, mens Morten Ahlefeldt Hansen er udtaget som træner til mesterskabet.
 
Lasse Skifter og Thomas Nielsen er begge i gang med politiuddannelsen i København, mens Thomas Michelsen sidste år blev færdiguddannet, og p.t. er tjenestegørende i København. Morten A. Hansen er tjenestegørende i Nykøbing Falster, men har p.t orlov. 
 
De tre brydere har blandt andet forberedt sig ved et par aftentræninger i Nykøbing Falster, og har netop deltaget i weekendens træningssamling i Nykøbing F. Den sidste afpudsning finder sted sammen med Team 2016s træning i uge 42 ligeledes i Nykøbing F.
 
Hvem der bliver Danmarks repræsentant i 74 kg afgøres ved Bjørne cup 2008, hvor der er udtagelseskamp. 
 
På billedet ses den danske bruttotrup ved Politi-EM.
 


af Mads Bang Aaen - 28.09.2008