BK Thor og Team Sjælland uheldige med skader ved nordisk ungdomsturnering i Sverige

Brydeklubben Thor og Team Sjællands brydere var ikke just ramt af held ved weekendens traditionsrige nordiske ungdomsturnering for for unionshold, og hvor BK Thor  havde 12 brydere med på det 15 mands store hold. Team Sjælland startede ellers rigtig godt med at besejre nordvestsskåne med 7-5, som senere blev nr. 3, og efterfølgende blev det til et  knapt nederlag på 7-5 til finske HAMA som blev nr. 2.

Derefter blev holdet så ramt af de første skader og lørdagens sidste 2 kampe endte med en 6-5 sejr over Oslo, mens det blev til et 10-2 nederlag til de senere vindere fra Stockholm.

Ved søndagens kampe, blev det til  nederlag på 8-4 til Turku fra Finland og Vestgotland fra Sverige.  I den sidste kamp kunne Team Sjælland kun stille med 4 mand mod Team Jylland grundet de mange steder. Denne kamp endte 6-6, og Team Sjælland endte på en 5. plads. 

Troels Birkshøj blev bedste samlet thorbryder med en 2. plads i 63 kg klassen. Team Sjælland fik en enkelt  bryder der gik helt til tops, da Martin Lorentzen fra Roskilde gik til tops i 54 kg klassen.

Med sportslig hilsen

 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 17.09.2008