Bestyrelsen i DB drøfter elitesatsningen i weekenden

Danmarks Brydeforbund har her til formiddag haft et godt og konstruktivt møde med Team Danmark om den opståede situation, omkring elitecenteret i Farum.
I weekenden holder Danmarks Brydeforbund ordinært bestyrelsesmøde hvor situationen vil blive drøftet og debatteret, hvorfor der ikke vil komme yderlige udmeldinger før bestyrelsen i Danmarks Brydeforbund har drøftet sagen.

Vi er klar over ønsket om yderligere information her og nu, men det er vigtigt, at sagen først drøftes grundigt internt i bestyrelsen inden der kommer yderlige udmeldinger, hvilket vi håber i har forståelse for.

Indtil videre er det besluttet, at eliteudvalgsformanden Kim Tønder (2174 6918) internt kommunikere om sagen, mens det udelukkende er presseansvarlig Mads Bang Aaen (2897 7842) der kommunikerer med pressen.


af Mads Bang Aaen - 12.09.2008