Menisk skade holder Anders Ekstrøm fra junior EM

Brydeklubben Thors 18 årige Anders Ekstrøm, der sidste år blev nr. 2 ved europamesterskaberne sidste år for ungdom, kommer ikke til start ved næste uges EM for juniorer der foregår i Slovakiske Kosice.

Det er den meniskskade i det ene ben der har drillet thorbryderen hele foråret, og som har holdt ham væk fra både DM og nordiske mesterskaber, og nu altså også EM. Anders Ekstrøm er 1. års junior, og havde håbet på en god indsats i 55 kg klassen.

Dermed bliver Anders Ekstrøms klubkammerat Troels Birkshøj eneste dansker til start ved EM-turneringen, og Troels Birkshøj skal i ilden fredag den 18. juli 2008.

På billedet ses Anders Ekstrøm der sidste år vandt en fornem EM sølv ved EM ungdom, kommer ikke til start ved dette års EM.


af Mads Bang Aaen - 10.07.2008