Junior VM i Istanbul

Årets junior VM arrangeres i Istanbul i Tyrkiet, med start tirsdag den 29. juli. Mesterskabet starter med to dage græsk-romerske brydning og afløses torsdag af kvinderne og afsluttes med fristil lørdag og søndag.

Danmark stiller med en enkelt bryder ved disse mesterskaber. Nanna H. Pedersen, BK Thor skal torsdag forsvare de danske farver i kvindernes 51 kg klasse. Nanna rejser sammen med sin træner Gabor Kantor til Istanbul den 29. juli. Der er indvejning og lodtrækning onsdag eftermiddag og brydning torsdag med start kl. 9.00 og finaler fra kl. 18.00.
Nanna deltager til juniormesterskabet for sidste gang, da hun fylder 20 år i august og dermed er senior fra næste år. Ved sidste års junior VM i Beijing, blev Nanna placeret som nr. 7 efter to sejre og to nederlag og er opsat på en mindst lige så god præstation denne gang.

Du kan følge mesterskabet via dette link.


af Erik Nyblom - 28.07.2008