Tobias nr. 5 i Letland

Tobias Fonnesbek, BK Thrott lagde fornemt ud i 54 kg klassen ved Cadet EM i Daugavpilas, Letland da han vandt en komfortabel 5-0, 5-0 over en bryder fra Letland.
I kvartfinalen blev det dog til 1-5, 3-4 nederlag til en bryder fra Georgien. Denne avancerede til finalen, hvorfor Tobias genindtrådte i turneringen – en sejr fra medaljekamp og to sejre fra bronze.
Valentin Tzavetkov fra Bulgarien stod for modstanden og her var Tobias bedre og vandt 3-0, 3-1 og var dermed klar for bronzekampen mod en bryder fra Moldova. Modstanderen var bedre i denne kamp og med et nederlag på 0-5, 1-3 blev det til en placering som nr. 5 i den 21 mand stærke vægtklasse.

Dagens anden dansker på madrassen, Frederik F. Nielsen, BK Thor, fik kun en enkelt kamp ved dette mesterskab, da han tabte klart til modstanderen fra Aserbajdsjan og denne tabte semifinalekampen i 63 kg klassen.


af Erik Nyblom - 29.06.2008