Ti brydere klar til start på Elite Sports Akademi Aarhus(ESAA)

Brydeklubbens samarbejde med ESAA kommer super fint fra start til august 2008.

Der vil i alt starte ca. 200 elever på ESAA, heraf vil de ti være brydere fra BK Thrott.

Der vil starte fire brydere i de nyoprettede I-klasser (idrætsklasser på 8.- 10. klassetrin) på Rundhøjskolen i Århus, to brydere vil starte på Teknisk Skole, en enkelt vil starte på Marselis Gymnasium på en 4-årig Team Danmark godkendt gymnasieuddannelse og tre vil deltage i de to ugentlige morgenpas alt efter hvordan deres uddannelse og arbejdssituation ser ud til august.

De to ugentlige morgenpas vil komme til at foregå i Team Danmarks Elitecenter ved Århus, her vil træningen blive ledet og koordineret af Lars Fonnesbek, Lutfu Atay og Ryazard Marciniek, aftentræningerne vil som hidtil komme til at foregå i BK Throtts træningslokaler på Åby Skole under ledelse af Lutfu Atay.

Flemming Simonsen

BK Thrott

 


af Mads Bang Aaen - 05.06.2008