Repræsentantskabsmødet i Odense

I forlængelse af Ide-seminaret afholdtes traditionen tro DB’s repræsentantskabs møde.

Knud G. Knudsen blev valgt som dirigent og styrede på sin fødselsdag sikkert mødets gang.

Allan Jakobsen lagde ud med bestyrelsens beretning, derefter blev diverse udvalgs beretninger også godkendt. Der var efterfølgende kommentar og indlæg til de forskellige beretninger.

DB kasserer Lene Søberg havde været på særdeles hårdt arbejde med regnskabet op til r-mødet. Aldrig er vi blevet gået så grundigt efter i sømmene. Til stor tilfredsstilles for Lene og bestyrelsen var der kun småting til justering og ikke noget der ændrede ved det endelige resultat. Så fremlæggelsen af regnskabet forløb uden de store kommentar. Godt gået Lene, fantastisk stykke arbejde.

Budgettet for det kommende år, altså det vi har kørt efter i et halvt år blev også godkendt.

Presse og marketings ansvarlig Mads Bang Aaen lavede en gennemgang af hovedlinierne for DB’s virke i fremtiden, VM 2009.

På fornemt vis blev vi præsenteret for vores arrangement, som virkelig er visionært og som kommer til at sætte nye tendenser for hvordan man afvikler et verdensmesterskab. Brydning er bare en del af dette. Følg med på VM hjemmesiden, kom til info møde i Herning den 22. september, på et års dagen før det hele går løs.

Der var ingen ændringer af klubbernes kontingent til DB, af startpenge for deltagelse i mesterskaberne, samt prisen på startlicenser.

Der var heller ingen indkomne forslag, så dette var vi nemt henover.

Indimellem alt dette blev mødet traditionelt suspenderet for en stund for at give plads til uddeling pokaler til årets brydere og leder 2007.

Hvad bryderne angår, er der pt. ingen over og ingen under BK Thor fra Nykøbing Falster. Kan ikke huske hvornår det sidst er sket at en klubs brydere har fået alle pokaler. Men fortjent blev det stortalentet Mark Kjæp der for andet år i træk blev årets drengebryder. Allerede nu er han indlemmet på ungdomslandsholdet.

Årets ungdoms bryder blev Anders Ekstrøm, han har altid været et talent, sidste år beviste han, at han også træner benhårdt og målrettet, da han hentede en sølvmedalje ved UEM i Warszawa Polen.

Nanna Hyldegård blev både årets juniorbryder og årets pige/kvinde brydere. Også her må man sige at talentet altid har været der, men nu begynder træningsindsatsen at bære frugt, så der også vindes kampe internationalt.

Årets senior bryder var blevet kåret tidligere, det blev han på hjemmebane ved det internationale senior stævne Thor Masters i februar måned. Ved VM 2007 i Baku, Azerbajdjan blev det til en sølvmedalje. Det er tredje år i træk, at Mark O. Madsen napper en VM medalje. En præstation uden sidestykke.

Stor tillykke til bryderne og hatten af for BK Thor

Årets leder blev Flemming Simonsen fra BK Thrott. Flemming har været en del af BK Thrott i ti år. Han er forældre uden baggrund i brydesporten og formand gennem de sidste fem år. Det er lykkedes ham at få brydning på programmet ved ESAA, Elite sport Aarhus, så det nu er muligt at kombinere brydning og uddannelse i Aarhus.

Også stort tillykke til Flemming og BK Thrott

Mark O. Madsen og Rune Nilsson var mødt frem for at tale elitebrydernes sag. Mark var på talerstolen og berettede om elitebrydernes problemer/udfordringer med de betingelser / forhold der er for bryderne pt.

Her var der anerkendende kommentar med på vejen.

Før evt. var der valg til bestyrelse og udvalg:

Næstformand for 1. år blev Steen Christensen BK Thrott

Kasserer for de næste 3 år blev Lene Søberg som var villig til genvalg

Eliteudvalgsformand Søren Hyllegaard ønskede ikke genvalg, her blev Kim Tønder fra Heros Frederiksværk ny formand

Ny Udviklingsudvalgsformand blev Morten Hansen fra BK Thrott, som overtog den ledige post efter Morten Ahlefeldt Hansen BK Thor N

Dommerudvalgsformand Torben S. Thomsen var villig til genvalg og napper et år mere

Suppleant til bestyrelsen blev Freddy Viholt fra BK Viking, efter Steen Christensen

Medlem af amatør- og ordensudvalget, her var Bjarne H. Hansen villig til genvalg og det samme var Peter Rafn som suppleant.

Under eventuelt fremlagde AK Frem Randers et ønske om oprettelse af et disciplinært udvalg efter manglende indtræden omkring en episode ved DM for ungdom. Der var efterfølgende kommentar på dette, som er ført til referat.

Ellers forløb mødet i god ro og orden, mange deltagere var helt rolige efter den lange debat ved banketten.

Palle Nielsen


af Palle Nielsen - 05.06.2008