Linda tabte i kvartfinalen

Linda Andresen, BK Thor var første dansker på madrassen til Europamesterskaberne for ungdommer (op til 17 år) i Daugavpils i Letland.

Hun lagde ud med en sikker faldsejr efter blot 50 sekunder over Gketsou fra Grækenland.

I kvartfinalen mødte hun Neagu fra Rumænien i en tæt kamp. Den første periode endte 0-0 i ordinær kamptid og rumæneren vandt lodtrækningen og scorede et point i clinchkoblingen, der var nok til periodesejr.
I starten af anden periode dominerede Linda og det resulterede i en advarsel til modstanderen og et point til Linda. Neagu kvitterede til 1-1 med 30 sekunder tilbage. Her blev Linda lidt for ivrig og forsøgte et dyk der mislykkedes og Neagu fik et point ud af en kontra, hvilket var nok til en samlet sejr.

Der er stadig damebrydning på programmet i morgen, fredag, hvor to af de fire danske drenge vejer ind.


af Erik Nyblom - 26.06.2008