Forrygende OL-test af Mark O. Madsen ved Grandprixstævne i Ukranie

Efter de sidste par uger har stået på hård fysisk træning på en træningslejr i Polen, testede OL-håbet Mark O. Madsen søndag formen af, ved et stærkt besat Grandprixstævne i Ukraine. Stævnet er Marks næstsidste inden sommerens OL, og bruges af de fleste OL-brydere som den sidste alvorlige test inden legene i Beijing. Grandprixstævnet har blandt andet deltagelse af brydere fra Ukraine, Rusland, Armenien, Iran og Hviderusland.

I første runde vandt Mark over ukraineren Cyekalenko Aleksej med 0-2, 3-0 og 3-0, mens han i anden runde besejrede iraneren Khalil Abdollani med 3-0 og 3-0. I kvartfinalen blev det til en sejr over Adilov Aset fra Kasakhstan med 1-1, 3-0 og 3-0. Da Mark i kvartfinalen fik et slag på den ene fod, har man valgt at trække Mark fra semifinalen, da man ikke ønsker at tage nogen chancer med hans fod så tæt på OL.

Presseansvarlig Mads Bang Aaen udtaler: ”Oven på den hårde træningslejr i Polen var vi lidt spændte på at se, om Marks fysik havde nået at restituere sig nok, inden Grandprixstævnet i Ukraine. På træningslejren i Polen blev Mark fysisk presset til det yderste for at opbygge formen til Beijing. Det at Mark kan tage til Ukraine og vinde tre kampe over tre verdensklassebrydere, så kort tid efter den hårde træningslejer i Polen, viser at Mark er ved at være klar til OL.

Det er rigtigt surt, at han får det slag på foden, så han ikke kunne bryde videre. Men med OL så tæt på kan vi ikke tage nogen chancer, når Mark kommer hjem fra Ukraine får vi hans fod undersøgt grundigt. Den ukrainske læge der har undersøgt Mark kan dog udelukke, at noget er brækket, så forhåbentlig er det bare et hårdt slag, der ikke kommer til at få betydning for den fortsatte forberedelse frem mod OL

Ønskes yderlige kommentarer kan de fås ved at kontakte presseansvarlig Mads Bang Aaen på 2897 7842.


af Mads Bang Aaen - 22.06.2008