Fornem hæder til bryde-formanden i Thrott

Ved forrige weekendens seminar og repræsentantskabsmøde i Danmarks Brydeforbund, blev Brydeklubben Throtts formand kåret som årets leder i de danske brydeklubber.

Throtts formand, Flemming Simonsen fik søndag den store ære, at blive kåret som årets leder i dansk brydning. På baggrund af hans store frivillige og ulønnede arbejde som formand for Thrott.

Heriblandt er Flemming Simonsen en af hovedkræfterne bag samarbejdet mellem Elite Sports Akademi Aarhus (ESAA)og BK Thrott.

Flemming har aldrig selv brydet men har fået interesse for sporten gennem sine børn der startede til brydning i 90'erne. Siden da er der blevet til flere poster i Brydeklubben Thrott inden det blev til posten som formand i år 2004.

Flemming Simonsen udtaler i forbindelse med kåringen:"Jeg er meget stolt og overrasket over at modtage denne titel. Det er et skulderklap til alle i BK Thrott, og et praj om at det vi gør er rigtigt."

Kåringen fandt sted på Danmarks Brydeforbunds årlige Repræsentantskabsmøde, hvor der udover hæderen til Thrott-formanden, blev valgt to Throttere ind i DB's bestyrelse. Steen Christensen blev valgt som næstformand og Morten Hansen som udviklingsudvalgsformand.


Flemming Simonsen får på billedet overrakt prisen af Brydeforbundets formand Allan Jakobsen


af Mads Bang Aaen - 09.06.2008