Billetsalget til VM åbnet

Billetsalget til næste års VM fra d. 21. september til d. 27. september er nu åbent. Som udgangspunkt er pladserne unummererede (type B). Der er dog, på opfordring fra flere, oprettet et begrænset antal nummererede billetter (type A), som er placeret centralt i hallen på de forreste rækker.

Nedenfor kan du se alle de forskellige typer af billetter der tilbydes under VM, samt hvad billetterne koster. Har du spørgsmål derom kan du kontakte marketingsansvarlig Mads Bang Aaen på mbaa@dif.dk.

Priser

A

B

Formiddagspas, kr.

150,-

75,-

Plus gebyr

Eftermiddag (finaler), kr.

230,-

115,-

Plus gebyr

Dagsbillet (hele dagen), kr.

300,-

150,-

Plus gebyr

Weekendpakke (fre-søn), kr.

750,-

375,-

Plus gebyr

Samlet pakke (hele ugen), kr.

1.500,-

750,-

Plus gebyr

Billetterne kan købes på Billetnet.dk eller via dette link


af Mads Bang Aaen - 11.06.2008