Vellykket DM i Nykøbing Falster

Brydeklubben Thor var lørdag og søndag den 3-4 maj 2008 værter for de danske mesterskaber i ungdomsrækkerne, Lindeskovhallen dannede en intim atmosfære og til finalerne var der disket op med både røg og lys.

Bryderne og publikum havde også mulighed for at møde to af Dansk brydnings helt store profiler, nemlig Mark O. Madsen, som ved lejligheden gæstede barndomsklubben og Håkan Nyblom fra Herning, der nylig hentede bronze ved EM.

Der blev skrevet autografer, taget billeder til den store guldmedalje.

Værtsklubbens gæstfrihed stoppede når det gjaldt selve brydningen. Thor N understregede sin dominans i dansk brydning ved at tage 9 guldmedaljer, 16 medaljer i alt, efterfulgt af BK Thrott med 4 guld, 13 medaljer i alt.

Der lød dog fra flere sider, at niveauet var det bedste i mange år, at der var mange tætte kampe, hvilket også kunne ses på længden af mesterskabet på dagen.

Derudover blev mesterskaberne ganske pænt fordelt, når man kigger bort fra BK Thors høst. I pige / kvinde rækken var der fem klubber der tog guld i syv vægtklasser, i drengerækken var der seks klubber der tog guld i 10 vægtklasser, i ungdomsrækken var der seks klubber der tog guld i otte vægtklasser og i juniorrækken var der otte klubber der tog guld i otte vægtklasser. 14 klubber hev guld med hjem.

Deltagere antallet fordelte sig således: 49 x Drenge, 40 x Ungdom, 38 x Junior, 23 x Piger/Kvinder.

Stor tak til Thor N, for et godt og velorganiseret DM.

DB

 


af Palle Nielsen - 08.05.2008