Desværre ingen OL-billetter til Håkan eller Frederik

Lørdagens OL -kvalifikationsstævne i Serbien resulterede desværre ikke i at Frederik og Håkan kvalificerede sig til OL. Håkan lagde ellers godt ud med at vinde over tyskeren Heinz Marnette med 1-1 og 5-0. I anden runde stod Håkan over for iraneren Mohammadreza Ghazaei, en kamp Håkan desværre tabte med 2-0 og 8-1. Da Iraneren senere tabte til den senere vinder i 60 kg. Klassen, Sébastien Hidalgo fik Håkan ikke mulighed for at træde ind i turneringen igen. Frederik, der i første runde var oversidder, mødte i sin første kamp tyrkeren Ergolu Seref, en kamp Frederik tabte med 3-0 og 3-2. Da tyrkeren senere kom i finalen, som han vandt genindtrådte Frederik i turneringen igen, hvor det blev til et nederlag til tyskeren Markus Thaner. Dermed ender det danske bryde OL-hold med at bestå af Anders og Mark