Anders Nyblom nr. 3 i Tallinn

Danmarks Brydeforbund stillede med to mand til Georg Lurich stævnet i Estlands hovedstad Tallinn denne weekend.

Anders Nyblom, Herning BK stillede til start i 60 kg klassen, hvor der var indvejet 8 mand. I kvartfinalen vandt Anders 2-1, 5-0 over Siim Abner. I semifinalen blev det til et 1-1, 1-1 nederlag til svenske Viktor Wolfgang. Metallet blev sikret med en 1-1, 5-0, 2-1 sejr over finske Fazel Ahmadi.

Rune Nilsson, BK Thor stillede op i 84 kg klassen, hvor der var 12 indvejede brydere. I kvalifikationsomgangen møder han Alo Toom fra Estland og taber 6-0, 4-0. Da Toom avancerer til finalen (som han vinder), genindtræder Rune i turneringen. I repechagekampen mod finske Tino Orell taber Rune knebent 1-1, 1-1, 1-1 hvorfor finnen går videre til bronzekampen.
 


af Erik Nyblom - 04.05.2008