Ungarsk sparringspartner til Nanna Hyllegaard Pedersen

Brydeklubben Thor Nykøbing Falsters 19 årige talentfulde pigebryder Nanna Hyllegaard Pedersen, får mere end god sparring de næste 2 måneder. Den stærke thorpige har nemlig fået den stærke ungarske bryder Gabbe Kantor op som træner og sparring. 
 
Modsat Nanna Hyllegaard Pedersens mandlige klubkammerater, bryder kvinder en anden stilart, nemlig fristil, og her er der i Danmark stor mangel på kvalificeret trænere.
 
For Nanna Hyllegaard Pedersen handler det om at få de absolut bedste træningsbetingelser på til sommerens Junior-VM, hvor hun jagter en VM-medalje.  Den stærke mandlige fristilsbryder fra ungarn Gabbe Kantor er blandt de 3 bedste i Ungarn i 55 kg, og han skal altså de næste 2 måneder gøre Nanna Hyllegard Pedersen til en endnu bedre bryder.
 
Nanna Hyllegaard Pedersen går p.t på SOSU og tager den pædagogiske grunduddannelse kombineret med sportscollege, og det gør at hun kan træne mellem 2-3 gange om dagen.
 
Andre får da også glæde af den stærke ungarske bryder. I den kommende weekend skal han træne de bedste danske pigebrydere, og flere svenske pigebrydere ved en pigesamling i Nakskov.
 
 
På billedet ses den ungarske fristilstræner Gabbe Kantor og Nanna Hyllegaard Pedersen.
 


af Mads Bang Aaen - 03.04.2008