John Lillenskjold hædret med Du gør en forskel prisen 2008

Danmarks Idrætsforbund har sat fokus på idrætsforeningernes vilkår i kommunerne, DIF har derfor indstiftet en ny pris ”du gør en forskel prisen” der gives til en lokal idrætsleder der har gjort en særlig indsats for den lokale idræt, DIF håber, at anerkendelsen kan være med til at sætte fokus på det store arbejde, som idrættens frivillige dagligt udfører i den enkelte kommune. Prisen går til den lokale ildsjæl, som i det forløbne år vurderes til at have understøttet en markant udvikling indenfor et eller flere af idrættens områder: eliteidrætten, breddeidrætten, idræt for særlige målgrupper eller idrætsfaciliteter.
Frederikssund Idrætsråd og DIF giver prisen til John Lillienskjold fra Brydeklubben Viking med følgende begrundelse: ”John er meget vellidt blandt udøvere og deres forældre. Han er en person der lever igennem klubben og sørger for at alle vil støtte op om klubbens ve og vel. John er en ildsjæl der bruger mange timer og al sin energi på brydesporten og dens medlemmer”.

John vil gerne takke: For det første for den påskønnelse af min indsats indenfor brydesporten, for det andet for, at prisen er med til at sætte fokus på idrætten i Frederikssund kommune og Brydeklubben Viking.


af Mads Bang Aaen - 14.04.2008