4 nationer klar til Aarhus Open

170 brydere er tilmeldt weekendens brydestævne, Aarhus Open. Iår har endnu flere udenlandske klubber tilmeldt sig. Således kommer svenske Örgryte IS, Hisingens AIK, BK Bryggan, Alebrottarna, tyske TSV Achim og det hollandske ungdomslandshold til Århus. Det stærke tyske hold, Frankfurt Oder, var ligeledes tilmeldt, men måtte desværre trække sig.

Stævnet indledes med åbning kl. 10.00. Finalestævnet starter 14.30, med et brag af et show.

Turneringen foregår i Åbyhallen, mere info finder du på www.aarhusopen.dk- hvor deltagerlisten ligeledes er at finde. Som altid, kan omgangslister ses på storskærm, og vi tør godt love et fantastisk finaleshow. Thrott-Shoppen og Atletsport er på plads, med nye varer - så der er mulighed for en god handel.

I forbindelse med turneringen afholdes international træningssamling. Her er godt 25 brydere fra ind og udland tilmeldt.

På gensyn!


af Mads Bang Aaen - 09.04.2008