Thorbrydere hentede igen sølv og bronce ved svenske meserskaber

Det blev i weekenden til en gentagelse af medaljehøsten for to uger, hvor Brydeklubben Thors to talentfulde juniorbrydere Nanna Hyllegaard Pedersen og Anders Ekstrøm var til start ved de svenske seniormesterskaber.
 
Her blev det til sølv til Nanna Hyllegaard Pedersen og bronce til Anders Ekstrøm. Det samme var facitet ved weekendens svenske juniormestersskaber, hvor Nanna Hyllegaard Pedersen i Arboga blev nr. 2 ved juniorpigernes mesterskaber  mens Anders Ekstrøm i Kungsbacka ved Gøteborg blev nr. 3 ved herrernes juniormesterskaber.
 
Nanna Hyllegaard Pedersen der var til start for sin svenske klub Gällivare i 55 kg vandt sine to første kampe sikkert, inden hun i finalen tabte et tæt opgør til sin svenske klubkammerat Lisa Matsson, med 1-0 og 2-1. Lisa Matsson var Nanna Hyllegaard Pedersens samme banemand som for 2 uger siden.
 
Anders Ekstrøm der var til start i 60 kg klassen for Esløv, vandt sikkert sine to første kampe, inden han tabte til den senere vinder Frunze Hartunaya fra Sporvägen med 2-1 og 2-0. Derefter vandt han en kvalkamp om kampen til at kæmpe om broncen, og i broncekampen blev det til en sejr ove Marcus Sellden fra Enköping.
 
De to brydere forbereder sig nu til de kommende danske juniormesterskaber, som finder sted den 3-4 maj i Nykøbing Falster.


af Mads Bang Aaen - 30.03.2008