Promotion for VM 2009 er begyndt

Selvom der er mere end halvlandet år til VM i Herning, er forberedelserne, som I sikkert allerede ved, godt i gang. Vi har netop lanceret den officielle VM hjemmeside, www.wwc2009.dk.

Ligeledes er den store promotionkampagne for VM begyndt. Promotionkampagnen er utrolig vigtig, da vi for at få et vellykket VM, har behov for mange deltagere og tilskuere.

VM ´s tekniske chef, Erik Nyblom, drog derfor i den forgangne uge til USA, nærmere betegnet Colorado Springs, for at gøre reklame for VM ved de Pan Amerikanske mesterskaber. Gennem de fem dage i USA fik Erik talt med mange brydere, ledere og potentielle tilskuere - forhåbentlig ser vi mange af dem i Herning.

Brydeforbundets formand, Allan Bo Jakobsen, var i den forgangne weekend i Ungarn til Golden Grandprix stævnet for at gøre reklame for VM. I de kommende weekender drager promotionkampagnen til de tyske mesterskaber, for at sikre at tyskerne husker vores VM.

På billedet ses til venstre FILA præsident Mr. Raphäel Martinetti og til højre Sportschef Erik Nyblom.


af Mads Bang Aaen - 06.03.2008