Ni collegebrydere og en europamester

De ni brydere der p.t går på brydelinien på Sportscollege Lolland-Falster er netop hjemvendt fra et ugelangt træningsophold i Barcelona.
 
Udover at stifte bekendtskab med den spændende by Barcelona, der var OL by i 1992, med blandt andet et besøg til det olympiske stadion, så blev det også til en masse spændende sportsoplevelser, hvor collegeeleverne to gange var inde og se Barcelonas håndboldhold. Foruden en ligakamp hvor det blev til en ni måls sejr over Teka Cantabria så var collegeleverne også på plads i Champions League kampen mod danske GOG.
 
De ni collegebrydere fik da også hilst på de nybagte europamestre Jesper Nøddesbo og Kasper Hvidt, og her på billedet ses collegebryderne, og træner Thor Hyllegaard Pedersen med Jesper Nøddesbo.
 
Brydemæssigt blev det til to træninger på et stort spansk sportscollege i Barcelona, hvor bryderne onsdag og fredag trænede med de spanske collegelever.
 
Derudover var der løbetræning hver morgen - ligesom der var et par OFF-mat træninger, og en cykeltur på mountainbike på godt 22 km i de spanske bakker, var også en stor udfordring.
 
Turen sluttede af med at se FC Barcelona og Villareal, hvor Jon Dal, jo bekendt blev matchvinder. Collegebryderne ankom til Nykøbing Falster mandag aften, og allerede torsdag, går turen til Frankrig og Holland med BK Thor og TEAM 2016, hvor de skal deltage i en turnering i Paris på lørdag med efterfølgende træningslejr og derefter den traditionsrige påsketurnering i Holland.


af Mads Bang Aaen - 12.03.2008