Farum uge 13

EM i finske Tampere nærmer sig hurtigt. Det kan ses på madrassen.

Efter en fire dage lang træningssamling i Sverige før påske, rejste danskerne hjem til Farum igen. En del af det norske hold; Anders & Thomas Rønningen, Stig André Berge, Kim Idar Molnes, Joakim Aardalen og Mats Rolfsen valgte også at bruge påsken på madrasserne i Farum. De har nu trænet en uge i Farum sammen med danskerne og Plamen Palev fra Bulgarien. De tager hjem den 27. marts, for de sidste forberedelser forud for EM.
Den 24. var det fuld gang iden på madrassen - her var 8 brydere fra Sverige taget turen til Farum for en ekstra gang træning i påsken. Der er flere billeder fra træningen i galleriet, under Farum - uge 13. De sidste billeder i galleriet er fra den 26. marts, hvor programmet stod på kampe hele dagen. Billederne er fra en særdeles hård kamp mellem Anders Nyblom og Stig Andre Berge, hvor der virkelig blev gået til den og scoret nogle flotte point.

Nu bliver det til nogle mere stille dage, hvor de sidste detaljer skal på plads, inden afrejsen til EM, den 3. april.af Erik Nyblom - 27.03.2008