Farum uge 10

Bryderne i Farum er i fuld gang med forberedelserne til EM og OL-kval stævnerne.

I sidste uge havde vi i Farum besøg af Peter Stordalen og Marius Thommesen fra Norge samt Sergiy Sirenko og Oleksil Chakalenko fra Ukraine. Herudover havde vi, en enkelt dag, brydere fra Skåne samt tidligere danske landsholdsbrydere, på besøg.

Bryderne fra Ukraine bliver i Farum indtil den 16. marts, hvor de danske brydere tager til Klippan i Sverige for at deltage til en nordisk træningssamling. Ugen efter kommer størstedelen af det norske hold til Farum og bliver der indtil den 27. marts.

I indeværende uge har vi fået to nye træningspartnere til Farum. Svenske Mohammad Babulfath og Plamen Palev fra Bulgarien sørger nu for at Mark O. Madsen er fuldt beskæftiget. Mohammad træner i Farum denne uge og Plamen bliver i Farum indtil den 27. marts. Vi vender tilbage med update senere.


Der er flere billeder i galleriet, under Farum - uge 10


af Erik Nyblom - 11.03.2008