En unik mulighed

De næste par år kommer til at byde på en unik mulighed for dansk brydning. Vi har en chance for at udbrede kendskabet til vores dejlige sport, samt til få mange flere til at bryde, en mulighed vi ikke må lade gå fra os. Team Danmarks direktør, Michael Andersen, udtalte i sidste uge til Ritzaus; Brydning kan blive sommerens store hit til OL. Et år efter vi forhåbentlig har fået en olympisk mester, har vi VM på hjemmebane i Herning, en begivenhed der også vil sætte et stort fokus på vores sport. Men skal vi udnytte denne chance optimalt, er der behov for at vi alle yder en stor indsats - fra elitebryder til motionsbryder, fra forbundets bestyrelse til den enkelte klub.

Uden vi sammen hjælper hinanden, får vi ikke det optimale ud af denne unikke mulighed. Derfor arbejder bestyrelsen, udviklingsudvalget og vores ansatte i øjeblikket med tanker om, hvordan vi sikrer at vi bedst tager imod alle de nye brydere i de kommende år.

Men hvordan sikrer vi, at vi er bedst muligt forberedt på at tage imod de nye brydere ude i klubberne?

Det skulle jo gerne være sådan, at de nye brydere der kommer ude i klubberne, ikke kun kommer en eller to gange, men føler sig så godt modtaget på grund af gode ledere og trænere, at de bliver lige så bidt at sporten som vi er.

Sidder du og har gode ideer til, hvordan vi udnytter denne mulighed, eller har du ønsker vedrørende aktiviteter, må du meget gerne kontakte vores breddekonsulent, Palle Nielsen, der vil sørge for, at vi får samlet alle de gode forslag og tanker, så vi får ført så mange af de gode tanker ud i livet. Palle Nielsen: breddekonsulent@compaqnet.dk

Husk på, at kun sammen kan vi udnytte denne unikke mulighed optimalt, og gøre os til mere end en døgnflue.

Venlig hilsen

Allan Bo Jakobsen.


af Mads Bang Aaen - 07.03.2008