Vellykket tilgangsforløb i Kolding

Da KIF i oktober afholdt ”Byens stærkeste SFO” i KIF-Centret med 126 deltagere fra 13 SFO’er, løb Lyshøj SFO af med sejren, DB’s pokal og holddiplom og blev kørt hjem i limousine.

Den 11. november var der så revanche i klublokalet i Brostræde. Der blev kæmpet på livet løs, og i et meget tæt opgør blev Juniorhuset fra Bramdrup nr. 1 foran Lyshøj og Brændkjær. Juniorhuset, der blev nr. 2 i KIF-Centret, fik således en velfortjent revanche. De var simpelthen mest oppe på dupperne på dagen, og sådan afgøres jævnbyrdige dyster. Det er en rigtig idé, synes jeg, at lade den samlede pointscore være afgørende og på den måde fremhæve holdindsatsen.

Efter sidste kamp bød klubben på bager Buch’s bedste boller, og så lykkedes det at få stablet 8 glade vindere op på sejrsskamlen til modtagelse af den store, flotte pokal, mens korpset af fotografer arbejdede på højtryk.

Så var det tid til et par ord om, hvad der lige om lidt sker i vores driftige klub, og til en opfordring til at kigge ind og være med.

Også den lokale presse viste interesse med både foromtale og med besøg ved stævnet.

En fin eftermiddag: Livligt, festligt!

KIF har hermed gennemført 3 tilgangsforløb bestående af ”Byens stærkeste SFO”, træning i klubben og SFO-Revanchen. Så langt, så godt.

Det er DIF’s, DB’s og klubbens intention med og vel også forventning ved at gennemføre forløb i stedet for et enkeltstående arrangement, at det giver større tilgang. Gør det mon det? Vi er spændte på, hvad vi må svare på det spørgsmål.

Torben Lindby


af Mads Bang Aaen - 13.11.2008