Unge camp under VM

Enestående mulighed for at danne nye venskaber på kryds og tværs af klub- og landegrænser.

Kære brydeklubber i Danmark

Din klub inviteres hermed til deltagelse i unge campen i forbindelse med verdensmesterskaberne i brydning der foregår fra mandag d. 21. september til søndag den 27. september 2009. Unge campen er en enestående mulighed for, at jeres unge brydere kan kombinere oplevelsen af verdens bedste brydere med, at de kan træne sammen med andre unge brydere fra danske og udenlandske klubber.

Unge campen giver mulighed for, at der dagligt kan trænes mellem 8.30 og 12.30 på en af de otte madrasser der ligges op i hal C(se tegning for placering i MCH). Unge campen styres af breddekonsulent Palle Nielsen, mens træningen ledes af Team-2016 trænerne i samspil med klubtrænerne. Hver klub skal medbringe mindst en træner eller leder (pr. 10 aktive), der kan bistå træningen og have ansvaret for de unge brydere fra deres klub.

Pris: Dagsbillet til VM til de pågældende dage, der købes på www.billetnet.dk grupperabat ved køb af 10 billetter.

Tilmelding og yderlig information: www.wwc2009.dk - Palle Nielsen breddekonsulent@compaqnet.dk eller Mads Bang Aaen mbaa@dif.dk

Overnatning: Mulighed for overnatning på madras i Hallen til 35 kr. pr. nat, (dette i begrænset omfang så det bliver efter først til mølle princippet) eller i campingvogn i fanzonen.

Hent invitationen her 

Se oversigt over MCH under VM her

Med venlig hilsen

Palle Nielsen, Breddekonsulent og Mads Bang Aaen og Presse- og Marketingsansvarlig


af Mads Bang Aaen - 03.11.2008