Thor-opgør i bundesligaen

Normalt repræsenterer de begge Brydeklubben Thor - dette er dog ikke tilfældet på lørdag Andy Nielsen og Mark O. Madsens respektive klubber møder hinanden i den tyske bundesliga nord.
 
Mark O. Madsens klub 1. Lückenwalder SC tager nemlig imod Andy Nielsens klub PSV Rostock. De to thorbrydere kommer dog ikke i direkte kamp mod hinanden da Andy Nielsen er til start i 74 kg og Mark O. Madsen til start i 84 kg.
 
Endnu en dansker skal også i kamp lørdag aften, for Rostock og det Dennis Jensen fra Thrott Åbyhøj der skal i kamp i 66 kg.
 
Det er samtidig top mod bund, da Mark O. Madsens klub 1. Lückenwalder topper bundesliga nord helt suverænt og forlængst har kvalificeret sig til kvartfinalerne - mens Rostock ligger sidst, og p.t kæmper hårdt for at undgå nedrykning.
 
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 19.11.2008