OL brydning på Syrevej

Ol bryderen Anders Nyblom, gæstede i den forgangne weekend AK Heros, hvor han fungerede som gæstetræner ved et stort fastholdelsesarrangement.

Fredag aften blev Frederiksværk svømmehal invaderet af godt 40 friske og forventningsfylde Herosbryder. Fælles for dem alle var, at de alle havde meldt sig til en weekend fyldt med leg, hygge og hård træning.

Efter en aften med vandbrydning, fællesspisning, film og masser af kamplege, var det nogle trætte brydere, trænere og forældre, der blev rystet ud af soveposerne tidligt lørdag morgen, hvor den stod på løbetur inden morgenmaden.

Efter løbetur og morgenmad, ventede alle nu spændt på, at Ol bryderen Anders Nyblom skulle ankomme, og træningen skulle begynde.

Anders Nyblom blev modtaget med klapsalver af de mange forventningsfulde Heros brydere, og han lagde da heller ikke skjul på, at han var noget overrasket over, at bryderne var mødt så talstærkt frem.

Efter at Anders Nyblom havde givet en kort præsentation af sig selv og sin bryderkarriere, gik startskuddet, nu til det første af de to træningspas.

I pausen mellem træningspassene, havde de unge Herosbrydere mulighed for at stille Anders Nyblom bryderelaterede spørgsmål, hvilket de da også gjorde flittigt. Der skulle selvfølgelig også skrives autografer på tasker, T-shirts og lignende.

Efter sidste træningspas, blev Anders Nyblom udfordret til kamp af mange af de unge Herostallenter, og selv om Anders Nyblom hører til blandt verdens bedste brydere, så var det nogle frygtløse brydere, der tog kampen op.

Det blev til nogle fantastiske kampe, og de viste at Anders Nyblom udover sit store talent som bryder, også er en fantastisk skuespiller. Det var herligt at se ungernes ansigter lyse op, når de fik udført et kast på Anders Nyblom.

Efter at bryderne havde prøvet kræfter med Anders Nyblom, var det nogle trætte unger, der sluttede weekendens arrangement af med frokost i fællesstuen

AK Heros takker Anders Nyblom, brydere og forældre for nogle sjove og oplevelsesrige timer sammen i brydningens tegn.af Mads Bang Aaen - 02.11.2008