Martin Lorenzen nr. 1 i Västerås

Eliteudvalget deltog med et udvalgt hold brydere til Lilla Mälarcupen i svenske Västerås i weekenden. Stævnet havde ca. 800 deltagere til start, fra otte nationer.

Bedst gik det for Martin Lorenzen, AIR Roskilde, der vandt ungdommernes 58 kg klasse. Martin vandt første kamp på fald over finske Harry Grönholm og fortsatte med en klar 5-0, 5-0 sejr over svenske Isak Selder. I tredje omgang blev det til en 3-0, 4-0 sejr over svenske Martin Mårdh inden han i finalen vandt 3-0, 3-0 over Lari Hirvi fra Finland.
Mark Kjæp, BK Thor blev toer i drengenes 66 kg klasse. På vejen mod finalen, blev det til pointsejre over tre svenske bryder samt en bryder fra Norge og en fra Finland. I finalen tabte Mark med 0-1, 2-4 til svenske Jonathan Jersgren.
Bo Bonde, BK Thor endte på en placering som nr. 7 i ungdommernes 69 kg klasse, efter først at have vundet fire kampe og derefter indkassere to nederlag.
Fredrik Bjerrehuus fra Herning BK i juniorernes 66 kg klasse og Luca Holt fra AK Hermod i ungdommernes 76 kg klasse samt Frederik F. Nielsen i ungdommernes 69 kg klasse vandt alle et par kampe, inden de blev slået ud.


af Erik Nyblom - 02.11.2008