Lars Fonnesbek indstillet til Årets Østjyde

Throtts træner og bestyrelsesmedlem igennem mange år, Lars Fonnesbek er blevet indstillet til Årets Østjyde. Konkurrencen arrangeres af TV2 Østjylland. Der er kommet flere indstillinger der peger på Lars, alle fra brydere og forældre i Thrott, der synes at titlen skal tilfalde Lars. I indstillingen lyder det bl.a. "...men hvis det ikke havde været for Lars, så havde Thrott ikke været den klub den er i dag." En jury beslutter hvem der skal nomineres til titlen, hvorefter de 10 nominerede præsenteres i TV og derefter afgør en afstemning hvem der skal vinde. Lars Fonnesbek er for år tilbage blevet kåret til årets Åbyhøjer og årets idrætsleder i århusiansk idræt. Læs hele indstillingen på følgende link: http://tv2oj.dk/aarets_oestjyde_2008_oversigt_over_kandidater.asp#Lars%20Fonnesbek%20Skals


af Mads Bang Aaen - 26.11.2008