Fornem 3. plads til Frederik Ekstrøm i Finland

Det blev til søndag til en fornem 3. plads til Brydeklubben Thors Frederik Ekstrøm da han deltog ved det internationale FILA stævne Vantaa cup i den finske by Vanta, en turnering som havde deltagelse af 9 nationer.

Frederik Ekstrøm der var til start for det danske landshold vandt første kamp mod finnen Teemu Pyhöjärvi med 2-1 i perioder. Thorbryderen tabte første periode men vandt de næste to perioder med 3-1 og dermed kampen. I semifinalen ventede nu ukraineren Sergiy Proskura. Her blev det til et 2-0 nederlag med perioderne 3-0 og 1-0. 

I broncekampen kom thorbryderen godt tilbage og vandt i en meget lige kamp over finnen Henry Hakkala. Frederik Ekstrøm tabte første periode med 3-0, men vandt anden periode ed 4-4, og vandt også sidste periode med 2-1 og hentede dermed en flot bronce i 74 kg klassen. 

Klubkammeraten Rune Nilsson var også til start i 84 kg klassen og her blev det kun til en kamp da han tabte til finne Pekka Rintaaki med 2-0 i perioder med cifrene 3-0 og 2-0. Den sidste dansker Anders Nyblom fra Herning i 60 kg fik også kun en kamp. 


af Mads Bang Aaen - 23.11.2008