Desværre intet samarbejde mellem Mark O Madsen og Danmarks Brydeforbund

Oven på OL-skuffelsen i Beijing og den efterfølgende konflikt mellem Mark O. Madsen og Danmarks Brydeforbund har Danmark Brydeforbund og Team Danmark de sidste par måneder arbejdet på at finde en løsning med Mark O. Madsen. Efter sidste uges møde mellem Team Danmark, Danmarks Brydeforbund og Mark O. Madsen stod det i midlertidigt klart, at håbet om at finde en løsning, som det forrige møde havde tændt, ikke kunne lade sig gøre. Den plan, Mark fremlagde på mødet onsdag, lå så langt fra det aftalte på forrige møde, og spillede på ingen måde sammen med resten af planen for det danske brydelandshold. Aftalen på forrige møde var, at Mark, efter at have fundet sig en ny træner, skulle tilrettelægge sin sæson i forhold til den overordnede plan, hvilket i praksis betyder, at han skulle deltage i udvalgte landsholdssamlinger og stævner frem mod VM i Herning næste år. På mødet i onsdags fremlagde Mark et forslag til en plan, hvor han ingen samlinger havde med Landsholdet, ikke deltog i de planlagte og aftalte stævner men kun i EM og VM med egen træner, da han ikke har tillid til Landstræneren og Sportschefen. Den udmelding ser Danmarks Brydeforbund som et klart signal om, at Mark ikke har viljen til samarbejde, og på baggrund af denne udmelding ser Danmarks Brydeforbund desværre ingen anden udvej end at stoppe samarbejdet med Mark.

Formand for Danmarks Brydeforbund, Allan Bo Jakobsen udtaler ”Vi er i Danmarks Brydeforbund meget skuffede og kede af, at vi desværre har været nød til at træffe en beslutning om, at Mark i øjeblikket ikke er en del af det danske brydelandshold. Vi har i de sidste par måneder arbejdet hårdt sammen med Team Danmark og strakt os langt for at finde en løsning, der blandt andet indeholdt et kompromis om at Mark flyttede fra Elitecenteret i Farum, men stadig var en del af landsholdet. Men når Mark intet ønsker at have med forbundet og resten af landsholdets aktiviteter at gøre frem mod EM og VM, må vi erkende, at vi pt. ikke kan forsætte samarbejdet. Vi troede 100 % på, at vi kunne finde en løsning, og derfor er skuffelsen over at træffe beslutningen desto større. Men når aftaler hver gang bliver mødt med nye krav, er det svært at samarbejde og stole på hinanden. Vi håber at Mark på et tidspunkt igen får tillid til Danmarks Brydebund og det team, der har skaffet fire internationale medaljer over de sidste fire år, heraf tre til Mark. Således vil Mark igen kunne blive en del af landsholdet, men det vil kræve samspil.”

Ønskes yderlige kommentarer kan presseansvarlig, Mads Bang Aaen kontaktes på 2897 7842.


af Mads Bang Aaen - 04.11.2008