Politilandsholdet klar til EM i Moskva

Det danske politilandshold er nu endelig udtaget, og det bliver Lasse Skifter fra CIK København og Thomas Nielsen fra Hermod København der skal forsvare de danske farver den 25. oktober 2008 i den russiske hovedstad Moskva.
 
Lasse Skifter skal til start i 74 kg klassen, da han vandt udtagelseskampen mod Thomas Michelsen fra BK Thor Nykøbing F., mens Thomas Nielsen skal til start i 84 kg klassen.
 
De to brydere har mandag og tirsdag i efterårsferien været med i træningssamlingen med Team 2016.
 
Begge brydere skal på vægten fredag aften den 24. oktober 2008, og i kamp lørdag formiddag.  Morten A. Hansen fra BK Thor er udtaget som træner, mens Ole Kjær Jacobsen fra Dansk Politi Idræts Forbund er udtage som leder det danske hold.
 
Morten A. Hansen 

 


af Mads Bang Aaen - 19.10.2008