Hvordan synes du vi skal markedsføre VM?

Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre markedsføringsplanen for næste års VM, hele markedsføringsplanen har i øjeblikket et budget på 750.000 kr. Det betyder, at vi har penge til at lave en relativt stor markedsføring, men at vi heller ikke har mulighed for at indrykke de store helsides annoncer i de landsdækkende medier. For at optimere markedsføringsplanen, har vi behov for din hjælp og dine gode ideer. Hvad tror du der skal til for at vi får lokket en masse tilskuere til VM næste år?

Et af de steder vi allerede nu har planlagt at vi skal være synlige, er ved de nationale mesterskaber i blandt andet Tyskland, Sverige, Norge, Polen og Frankrig, ligesom vi også skal være synlige i diverse brydemagasiner i udlandet samt udvalgte hjemmesider. Men hvilke stævner, magasiner og hjemmesider mener du vil skal være synlige på? Derfor her en opfordring til at sende en mail til presse- og marketingsansvarlig, Mads Bang Aaen på mbaa@dif.dkeller deltage i debatten på vores Facebook gruppe. Så kan vi sammen lave den bedste markedsføring af VM. Som I kan regne ud når vi ”kun” har 750.000 til at lave markedsføring for, har vi desværre ikke mulighed for at efterkomme alle gode ideer og ønsker, men vi glæder os til at indarbejde din gode ide i vores markedsføringsplan.


af Mads Bang Aaen - 08.10.2008