Forældre og børn på måtten i Voldby

Voldby Brydeklub har fulgt op på sundhedspolitikken ifm. ”Et godt idrætsmiljø” og målene herunder.

Brydeklubbens medlemmer har et godt og højt aktivitetsniveau, og dermed har kostens sammensætning stor betydning for brydernes fysiske velvære og ydeevne.

Så brydeklubben arrangerede, et socialt arrangement på en træningsaften for medlemmer, søskende og forældre.

Palle Nielsen fra Thrott var på besøg som gæstetræner. I 1½ time var børn og forældre på måtten med sjov, hygge, øvelser og kamplege med udgangspunkt i hæftet ”Brydeskole – brydning for børn”.

Efter træningen var der fokus på sund mad med et fælles, sundt og gennemtænkt aftensmåltid, hvor menuen bestod af 100 % økologiske og biodynamiske mad- og drikkevarer.

Formålet med arrangementet var at skabe indblik i brydning for nye /øvrige forældre, og samtidig øge klubbens sociale netværk – øge kommunikationen – højne informationsniveauet – altså skabe gode rammer for et godt idrætsmiljø.

Nøgleordene denne aften var smagsoplevelser, debat om sund mad, forældreinddragelse, motivation og ikke mindst – at have det sjovt sammen. Det blev en rigtig god aften.

Brydeklubben fik økonomisk støtte fra Danmarks Brydeforbunds Udviklingspulje, som muliggjorde dette sociale arrangement.

Nina Hollænder


af Palle Nielsen - 29.10.2008