Flotte Thrott præstationer i Frankfurt og Daniel Jensen til tops i Helsingborg

Thrott havde i weekenden 15 deltagere med til det stærke stævne Brandenburg Cup i Frankfurt Oder, hvor mange østlande bl.a. stiller til start. Throtterne klarede sig godt, så det var nogle begejstrede trænere, der kunne berette at flere af bryderne viste noget af deres bedste brydning, set hidtil. Kasper Ravn (32 kg) gik helt til tops, efter 4 kampe og en fantastisk finaledyst. Mikkel Wind (38 kg) klarede sig næsten ligeså godt, selvom han dog måtte se sig slået i finalen. Søren Mouritsen (53 kg) brydede weekenden igennem flot, men blev besejret i puljefinalen. Søren kom godt igen og sikrede sig en flot bronzemedalje. Kasper Nielsen (46 kg) vandt ligeledes bronze, mens der var en 5. plads til Søren Eis i 63 kg.

Daniel Jensen vandt lørdag Øresundsstraffen i Helsingborg efter 5 sikre sejre. I finalen i 66 kg blev det til sejr over Marcus Carlsson fra Lidköping AS


af Mads Bang Aaen - 19.10.2008