Dobbeltsejr til Mark O. Madsen i Bundesligaen

Brydeklubben Thors 24 årige tredobbelte VM-medaljetagere, hentede ikke mindre en to sejre i weekenden, da han var i kamp både fredag og lørdag i den tyske bundesliga for sin klub 1. Lückenwalder SC.

Mark O. Madsen og hans tyske klub mødte fredag aften AC Lichtenfels på hjemmebane og sejrede med 7-3. For Mark O. Madsen blev det til en sikker sejr over Tobias Schütz som blev besejret med 3-0 i perioder med cifrene 4-0 - 8-0 og 6-2

Lørdag aften var det så Rostock der var modstanderen og her blev det igen til sejr til såvel Mark O. Madsen som 1. Lückenwalder SC der vandt med 6-4. Mark O. Madsen mødte her svenske Dan Carlberg, og thorbryderen var igen suveræn og efter at have vundet to perioder med 7-0 og 3-0, kastede Mark O. Madsen svenskeren i 3. periode.

1. Lückenwalder SC topper p.t bundesliga nord suverænt med maksimum point efter 5 runder.


af Mads Bang Aaen - 06.10.2008