Brænder du for internationale events - VM i brydning 2009 søger to medarbejdere

Verdensmesterskaberne i brydning i Herning i 2009 bliver med sine knap 1.000 deltagere fra mere end 100 lande en af de største sportsevents i sportsåret 2009. Til at sikre optimal forberedelse og afvikling af VM, søges to nye medarbejder. For VM-organisationen er det vigtigt, at mesterskabet bliver en event, der sætter varige spor i Herning og Danmark, hvorfor der arbejdes kraftigt på at tilkoble forskellige sidegevinstprojekter til VM.

Projektmedarbejder med flair for kommunikation og sprog

Du vil i denne stilling få mulighed for at komme helt tæt på planlægningen og afviklingen af et af de største idrætsevents, der til dags dato har været afholdt i Danmark. Da VM skal være mere end bare brydning, er det vigtigt, at du er klar til at tage del i denne tankegang, da du vil blive ansvarlig for flere af sidegevinstprojekterne i forbindelse med VM. Derfor er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, er initiativrig, kreativ og struktureret. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder evnen til at formidle og forklare omverden om disse projekter, da VM i brydning ikke af sig selv kan forvente massiv medieomtale. Da VM organisationen er en lille organisationen, kommer du helt tæt på alle beslutninger af det praktiske i forbindelse med VM, derfor forventes det, at du, sammen med resten af organisationen, kan tage del i nogle af de administrative opgaver, der foreligger.

Vi søger derfor følgende:

  • Du er stærk til at styre flere opgaver på samme tid og kan prioritere disse.
  • Du forventes at have stærke skriftlige kommunikationsevner.
  • Du behersker engelsk skriftligt, ligeledes er fransk og tysk en fordel.
  • Du kan arbejde praktisk og kan og vil være med til at planlægge og føre opgaverne ud i livet.

Det er ikke et krav, at du har haft berøring med brydesporten eller sportsverden tidligere. Stillingen er en fuldtidsstilling og refererer til den presse- og marketingsansvarlige i Danmarks Brydeforbund. Arbejdssted er Idrættens Hus/Brøndby, dog må det forventes at arbejdsstedet i ugerne omkring VM bliver Herning.

Ansvarlig for internationale kontakter

Du bliver ansvarlig for Danmarks Brydeforbunds internationale kontakter, herunder relationer til og forhandlinger med det internationale brydeforbund FILA omkring afviklingen af VM’et.

Vi søger derfor en person, som:

  • Kan arbejde internationalt, såvel på de bonede gulve som i korridoren
  • Har gode kontakter og er vellidt i den internationale brydeverden
  • Har erfaring med afvikling af internationale brydemesterskaber

Stillingen er en deltidsstilling, og en del rejseaktivitet må forventes. Stillingen referer til formanden for Danmarks Brydeforbund.

For begge stillinger gælder, at der ønskes hurtig tiltrædelse. Stillingerne er tidsbegrænsede med udløb 1. november 2009. Aflønning sker inden for en på forhånd fastsat lønramme. Ansættelsesudvalget består af; Kulturchef i Herning kommune Jørgen Krogh, Souschef i Sport Event Denmark Hanne Sejer og Presse- og Marketingsansvarlig for VM i brydning Mads Bang Aaen.

Spørgsmål kan stilles til Mads Bang Aaen på 2897 7842 eller mbaa@dif.dk, hvortil ansøgninger indeholdende cv også sendes, og skal være i hænde senest 17/11 klokken 12.00. Samtaler vil finde sted i Idrættens Hus/Brøndby tirsdag og torsdag i uge 48.


af Mads Bang Aaen - 27.10.2008