Aflysning af nordiske mesterskaber for ungdom og junior

Grundet Corona, ser Danmarks Brydeforbund sig nødsaget til at aflyse NM for cadet og junior den 22. og 23. maj 2021. 

Danmarks Brydeforbund har gennem en længere periode forsøgt at sikre afholdelsen af det nordiske mesterskab for cadetter og juniorer. Grundet udfordringerne med coronapandemien, har Vi set os nødsaget til at aflyse NM. Deltagerlandene har udtrykt deres forståelse herfor, hvoraf flere af landene også medgav at det var usikkert hvorvidt de lovligt ville kunne rejse til Danmark den pågældende weekend.

Vi håber at Estland der oprindeligt skulle stå for mesterskabet, vil kunne finde plads til i stævnekalenderen i efteråret, da der indtil videre blot er planlagt få stævner for disse alderskategorier. 

Vi ser frem til at afholde NM for seniorer i Herning i september

Danmarks Brydeforbund er sammen med Herning Brydeklub vært for dette års nordiske mesterskaber for seniorer. Mesterskabet afholdes lørdag d. 4. september i Sportscenter Herning, med deltagelse af både senior- mænd og kvinder. Vi opfordrer de tilrejsende tilskuere til indkvartering på Scandic Hotel Regina i Herning.

Danmarks Brydeforbund er sammen med Herning Brydeklub vært for dette års nordiske mesterskaber for...

Slået op af Danmarks BrydeforbundTirsdag den 13. april 2021


af Danmarks Brydeforbund - 13.04.2021