Deltagerliste til DM for børn og unge samt holdmesterskaberne

Det er med glæde at Vi i Danmarks Brydeforbund kan konstatere at der ikke er tilbagegang i deltagerantallet til DM for børn og unge efter coronaperioden.

Det danske mesterskab afholdes af Brydeklubben Odin i Odense Sportscentrum lørdag og søndag d. 27.-28. november.

Du kan se deltagerlisten til DM for børn & unge her.

DM i fristilsbrydning for ungdom og fristil junior aflyses

Fristilsmesterskabet for kategorierne ungdom og junior er vi desværre nødsaget til at aflyse pga. for få tilmeldte. Anderledes positivt står det til drengebrydernes fristil, hvor deltagerantallet langsomt indhenter den græsk-romerske brydning. 

De brydere der kan bytte FS ungdom ud med GR junior er blevet opfordret hertil. Ligeledes er bryderne blevet tilbudt at få deres deltagergebyr retur. Fælles for begge tilfælde er at man skal kontakte Danmarks Brydeforbund via mail på info@brydning.dk.

Juniorbrydere der er tilmeldt græsk-romersk brydning om søndagen har allerede modtaget deres deltagergebyr retur. Ovenstående information er sendt til bryderens e-mail adresse samt den klubmodulansvarlige i brydeklubben midt på ugen.

Program for weekenden:

Lørdag:

GR Drenge

GR Ungdom

Piger/Kvinder

Søndag: 

GR Junior

FS Drenge

Alle tilskuere skal huske coronapas

Husk at tilskuere skal fremvise coronapas til brydestævner hvor der er flere end 200 tilskuere.
Kravet om coronapas gælder tilskuere fra 15 år og op. Bemærk dog, at der ikke er krav om at frivillige hjælpere, officials og atleter/trænere skal fremvise coronapas.


af Michael Yde - 21.11.2021