Nyansatte i fuld gang med VM forberedelserne

Formand Allan Bo Jakobsen og kommunikationsmedarbejder Jane Sunesen er fra første dag på jobbet i fuld gang med arbejdet omkring VM der afvikles i september. Der skal bl.a. udvikles på hjemmesiden, venskabs- og integrationsprojekterne, Unge Camp og alle de andre udfordringer der er ved at være arrangør for et VM. Allan Bo Jakobsen er frikøbt en dag om ugen fra sit arbejde fra 1. januar og til og med afviklingen af VM. Hans opgaver består primært i at pleje og udbygge de internationale kontakter. Jane Sunesen er ansat i en fuldtidsstilling og sidder på Danmarks Bryderforbunds kontor i Brøndby. Hun har bl.a. ansvar for; hjemmesiden herunder opdatering og udvikling af bl.a. web-tv, hvor hun har erfaringer fra udviklingen af Dansk Ride Forbunds ungedomsside Myhorze.dk, Unge Camp projektet, presse akkreditering og tv-samarbejde.

Begge stillinger er tidsbegrænset og er kun blevet en realitet i kraft af en ekstra bevilling fra Sport Event Danmark.

Jane Sunesen

Kommunikationsmedarbejder

Danmarks Brydeforbund

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

Email: jane@brydning.dk

Mobil: +45 40825003


af Mads Bang Aaen - 09.01.2009