Kamplege i børnehøjde med brydebrikker 

Så skal der kampleges i børnehøjde - med bryde-gulvbrikkerne fra TipTapTudse

Når børn skal bruge kamplege som arena for motorisk, fysisk og social udvikling er brydegulvbrikkerne fra TipTapTudse et enkelt og effektivt redskab at tage i brug for lærere og pædagoger. Og vi er nu klar til at komme rundt på landets skoler og institutioner og demonstrere kamplegene, som er illustreret på brikkerne i idrætstimerne. Vi ved børnene elsker det!

For med de nye brydegulvbrikker har vi nu ikke kun mulighed for at visualisere de mange kamplege.  Vi får også mulighed for at efterlade en sjovt og inspirerende rekvisit, der kan tages frem igen og igen, og forhåbentlig bidrage til at kamplege opnår en naturlig plads i idrætsundervisningen, hvilket beviseligt har en enorm effekt på børns motoriske og sociale udvikling.

For et er at komme ud og demonstrere nogle øvelser fra tid til anden, men illustrationerne på gulvbrikkerne, og legenes enkle regelsæt gør, at enhver lærer eller pædagog vil kunne anvende dem i sit arbejde med børnene.   

Brydegulvbrikkerne er allerede velafprøvede. I første omgang var de nemlig på tour hos landets julemærkehjem. Gulvbrikkerne blev godt modtaget af de mange børn og unge på de danske julemærkehjem. Og skulle de glemme øvelserne som vi demonstrerede, så kan de altid hente gulvbrikkerne frem fra skabet og fortsætte den sunde kamp.

Du kan købe brydegulvbrikkerne hos TipTapTudse her.