Udviklingstruppens trænerteam

Udviklingstruppen har siden 2015 været et stærkt breddetilbud til de danske brydere. Udviklingstruppen har fire faste trænere, der alle er rutinerede trænere der har haft elitetræning inde på livet. 

Jesper Kierkegaard er født i 1995 og læser til bygningsingeniør på SDU. Jesper er træner i KIF brydning, hvor han træner både puslingeholdet, såvel som drenge/ungdomsholdet og klubbens talenthold for ungdoms- og juniorbrydere. Jesper har netop afsluttet teoridelen af DIFs diplomtræneruddannelse, og påbegynder specialforbunds praktikdelen i den kommende sæson.  

Lukas Høier er født i 2000 og arbejder som driftsansvarlig i BK Thor. Lukas startede til brydning som 6 årig og flyttede til BK Thor i 2014 og blev sidenhen en del af det nationale kraftcenter samt U23 landsholdet. Lukas træner til dagligt hele 3 hold i BK Thor; 3-6 år, 6-10 år og 10-15+ årige.

Balazs Kalman er født i 1996 og kommer fra Ungarn. Balazs har indtil nu været bosat i Budapest, men rykkede teltpælene op i 2021 og flyttede til Danmark. Balazs træner fristilsbrydere i klubregi i BK Thor samt bryderne på det nationale kraftcenter.