Hvorfor skal DU komme til Ideseminaret i Kolding?

Det skal du, fordi programmet for dagen er proppet med meningsfuld dialog, sparring mellem klubber og et fantastisk foredrag som bl.a. tager fat på hvordan din klub skaber glade medlemmer og engagerede frivillige.

I løbet af dagen vil du få indsigt i dansk brydnings nuværende og kommende strategiske spor. Du vil ligeledes høre om vores helt nye initiativer til efteråret samt hvilke initiativer vi  genopretter. Sidst men ikke mindst kommer vi til at afholdes flere camps, og vi glæder os meget til at komme igang! Når du kommer hjem fra Ideseminaret, vil du også være klædt bedre på ift. dine evner til at kommunikere med klubbens medlemmer - samt opnår viden om hvilken betydning kommunikation kan have for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i din klub.

Under ideseminaret vil du ligeledes komme til at arbejde sammen med frivillige fra andre brydeklubber - Vi tør garantere at du vil møde andre der har (eller har haft) de samme udfordringer i klubben som du selv har! Gennem sparring finder vi sammen nogle mulige løsninger og værktøjer, som du vil kunne bruge i din dagligdag i brydeklubben.

Det er gratis at deltage

Det er helt gratis at deltage og der er fuld forplejning dagen igennem - du skal derfor blot møde op og så sørger vi for at du får en fantastisk dag med masser af ny viden og nye forstærkede relationer til resten af bryde Danmark. Ideseminaret er henvendt til alle frivillige, så tag endelig både trænere og bestyrelsesmedlemmer med! :-) Vi sørger for at alle får noget brugbart med hjem.

Få derfor tilmeldt dig selv og en masse andre fra din klub til ideseminaret - der er tilmeldingsfrist d. 7. september, men Vi vil meget gerne høre fra jer inden. Husk at langt de fleste kommuner dækker udgifter til transport ifm. træner-/lederkurser. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle!

Sådan tilmeldinger du dig

Du kan læse mere om dagen samt læse hvordan du tilmelder dig her.


af Michael Yde - 11.08.2020