Nu kan du tilmelde dig årets danske mesterskaber

Klubmodul: I år tilmeldes børn & unge på samme måde som seniorerne

Tilmeldingen til DM for både børn & unge såvel som seniorerne er nu åben. Det foregår på samme måde som seniorernes tilmelding sidste år. Den eneste forskel er, at der nu skal oplyses vægtklasse ved tilmelding, samt klubberne skal betale dommergebyret i Klubmodul.

Der afholdes DM følgende datoer i 2019

Børn & unge: lørdag-søndag d. 30.-31. marts 2019 i Nakskov (tilmeldingsfrist 18/3)

Senior: lørdag d. 6. april 2019 i Roskilde (tilmeldingsfrist 25/3)

Nye vægtklasser

Officialsudvalget har i samråd med listeførerne samt Sportschefen besluttet at følge United World Wrestlings vægtklasser til mesterskaberne. Der skal dog gøres opmærksom på, at ved for få deltagere vil vægtklasser blive slået sammen, og det gælder alle alderskategorier.

Tilmelding - sådan gør du

Ligesom sidste år skal bryderne tilmeldes individuelt via Klubmodul. Det eneste der er anderledes i år er, at man samtidigt med tilmeldingen på Klubmodul, skal oplyse bryderens forventede vægtklasse.

  • Klik på den røde knap "Betaling".
  • Vælg det arrangement du vil tilmelde dig.
  • (Log ind med din Klubmodul bruger, hvis du ikke allerede er logget ind. Glemt kodeord?)
  • Vælg vægtklasse og forsæt til betaling. Det er nemt! Se sidste års demo-video her.

Dommergebyr

Alle brydeklubber skal betale dommergebyret separat her. Samtidigt med at der betales for dommergebyret oplyses navnet på holdleder samt træner. Betaling af dommergebyr skal senest være foretaget inden indvejningens start - men tag og gør det samtidigt med tilmeldingen af bryderne.

Der er bindende tilmelding, og deltagergebyr kan ikke refunderes eller overføres til andre deltagere.

Specifikt for seniorernes uofficielle mesterskab i fristilsbrydning:

Kun senior-fristilsbryderne kan deltage uden at være optaget som medlem i en brydeklub. Endvidere får disse brydere en endags-licens inkluderet i deltagergebyret. Bemærk: fristilsbrydere der ikke er medlem af en brydeklub, skal oprette en bruger direkte i Danmarks Brydeforbunds Klubmodul. Dette gøres ved at klikke her. Har du behov for hjælp, skriv da en e-mail til info@brydning.dk.


af Danmarks Brydeforbund - 10.02.2019