Gymdanmark bidrager med inspiration

Der var flot fremmøde ved søndagens trænerkursus i Kolding, hvor GymDanmark igen formåede at bidrage med træningsinspiration til børne- og ungdomstrænere. 

Vejrmøller, araberspring og kraftspring er i brydekredse ofte ”learning by doing”. Men der en masse øvelser, der trinvis bygger op til en korrekt udførsel af de akrobatiske aspekter af brydesporten, hvilket både er sjovt, men også motiverende for en brede målgruppe af børn.

Det var de træningselementer, instruktøren fra Nis GymDanmark havde fokus på, da 17 trænere søndag den 13.5 var samlet i KIF´s lokaler.

Udover de konkrete øvelser, er det også inspirerende at få input til, hvordan andre sportsgrene arbejder med træning og motivation i forhold til børn og unge- særligt når man arbejder med sportsgrene, der virkelig udfordrer ens fysiske og mentale grænser.

”Nu har vi afholdt to trænerkurser sammen med GymDanmark og at dømme efter fremmødet og reaktionerne, vil jeg betegne samarbejdet som en succes”   udtaler udviklingskonsulent Rami Panduro Zouzou ”Min næste ambition er derfor at blive endnu skarpere på, hvordan vi kan bruge hinanden og forhåbentligt samarbejde om at udvikle noget konkret materiale, der nøje beskriver øvelsernes relevans i relation til vores teknikmærkesystem”.

(Kursusdeltagerne prøvede forskellige for-øvelser på egen krop. Foto: Niels Hansen)


af Rami Zouzou - 14.05.2018