Sidste Team2020 samling inden sommerferien

Bryderne fra ungdomslandsholdet er igang med den sidste samling med international sparring, inden den står på sommerferie 

Det er dog ikke alle brydere der endnu kan gå på sommerferie. Lukas H. Jensen og Turpal Bisultanov er nemlig i fuld gang med at forberede sig til de europæiske mesterskaber for ungdomsbrydere, der afholdes i Sarajevo, Bosnien. 

Vi har fået fornemt besøg af 3 stærke hollændere, hvoraf de to også skal til EM i Sarajevo i henholdsvis 69 & 76 kg, nøjagtigt samme vægtklasser som Lukas & Turpal. 

(Holdfoto fra ugens Team 2020 træningssamling.)

Hjælp fra internationale EM sparringspartnere

Marcel og Tyrone Sterkenburg havde begge en hæderlig EM-debut sidste år, hvor det blev til sejre over stærke nationer. Sidst men ikke mindst har vi besøg af Sveriges 66 kg mand i junior-rækken Alex Bica, der skal repræsentere Sverige ved junior-VM i Tampere Finland i starten af august måned. 

Samlingen har hovedsageligt bestået af kamptræning, men der er også blevet plads til styrketræning for dem der ikke skal deltage til sommerens mesterskaber. Samlingen slutter i morgen for team2020-delen efter 8 gode træningspas, mens Turpal & Lukas fortsætter deres forberedelser sammen med de hollandske brydere. 

Tak for en rigtig god sæson til alle på Team2020! Vi håber i får en god sommer og vi glæder os til at se jer i den kommende sæson. 

Over not out 
Håkan & Thor


af Håkan Nyblom & Thor Hyllegaard - 13.07.2017