Fremtiden tegner lys for dansk brydning

Weekendens ideseminar og repræsentantskabsmøde spår en positiv fremtid for dansk brydning

Årets ideseminar og repræsentantskabsmøde blev præget at vigtigheden af at forstå de strategiske spor som er blevet til i samarbejde med DIF og Team Danmark, samt at finde forståelse for indsatsområderne der skal sikre at DB når den fælles målsætning. Der kan være forskel på hvad den enkelte klub griber fat i og hvordan den gør det, men målet er fælles. Der skal flere børn og unge ind i brydesporten. Se indstillingen her.

På ideseminaret præsenterede Rami et udkast til en helhedsplan for DB, der skal sikre at tiltag som ligger udenfor de strategiske spor, understøttes når det er nødvendigt. Helhedsplanen sikrer at den enkelte klub får præcis den støtte, der tager udgangspunkt i hver enkel klubs aktuelle tilstand. Gense videospottet om fastholdelse med Rami og Palle her.  

Med udgangspunkt i Torben Lindbys hæfte ”Derfor falder de fra – falder de fra hos jer?” sætter vi gang i en føljeton,...

Posted by Danmarks Brydeforbund on Saturday, April 29, 2017

Tilgang er mantraet...

...men forsamlingen havde også en god debat, om frafald og fastholdelse. R-mødet forløb, sammenlignet med de to foregående år helt fredeligt. Om end der faldt et par ord om fortidens uenigheder, så blev der udtrykt vilje til at se fremad, og komme videre med den interesse og passion der driver os alle.

Palle Nielsen blev genvalgt som formand

Danmarks Brydeforbunds formand Palle Nielsen blev genvalgt som formand i lørdags. "Jeg takker for valget, min interesse og passion er intakt. Jeg synes det er mere spændende end nogensinde, med muligheden for at arbejde mere frit med at skabe mere brydning for pengene. Jeg glæder mig generelt til at følge udviklingen i alle specialforbund med deres strategiske arbejde under den nye økonomiske struktur i DIF" udtaler Palle Nielsen.  

Han forsætter: "Det bliver spændende at følge udviklingen i NKC, som er kommet godt fra start.
Jeg ser frem til samarbejdet med Bo Lorenzen og Charlotte Jensen som blev valgt ind i bestyrelsen. Udover at det er rutinerede kræfter som er valgt ind, så gør bestyrelsen bemærket ved antallet af kvinder." 

Den nye bestyrelse konstituerer sig på deres første møde, der afholdes d. 19. august.

Årets brydere - årets pigebryder er tilbage!

R-mødet blev traditionen tro afbrudt undervejs for at gøre plads til at anerkende årets brydere, ungdomsklub samt leder.

Årets drengebryder – Jonas Møller, BK Thor N
Årets Ungdomsbryder – Nikolai Mohammadi, BK Thor N
Årets Juniorbryder – Kasper Ravn, BK Thrott
Årets Seniorbryder – Mark O. Madsen, BK Thor N

Der er nogle år siden at årets pigebryder er blevet kåret. Fra og med i år blev denne kåring genindført. Det blev Sille Buch, Alsia som løb med denne anerkendelse. Sille er i dag ungdomsbryder og har været vedholdende i denne drengedomineret sport siden hun var puslingebrydere. Hun er en vindertype, der oftest står øverst på skamlen.

Stort tillykke til bryderne og deres klubber.

(Fra venstre: Jan Radik, Luca Holt, Peter Jensen, Kenneth Lund Madsen og Martin Knoblauch.)

Årets ungdomsklub samt årets leder

AK Dan blev kåret til årets ungdomsklub. Et stort ungdomsarbejde og kvalitetsløft i træningen bar frugt i 2016 med øget medlemstilgang som resultat. Et stærkt samarbejde med Ballerup kommune skal sætte yderligere fokus på klubben og talentudviklingen fremadrettet. Stort tillykke med prisen! 

Udviklingstruppens Luca Holt blev kåret som årets leder 2016. Luca har i 2016 udemærket sig ved sit enorme engagement for bredde- og talentdelen af dansk brydning - både på klub- samt forbundsplan.

Luca Holt kåret som årets leder 2016! Luca har de forgangne år udemærket sig ved sit enorme engagement for bredde- og...

Posted by Danmarks Brydeforbund on Saturday, May 20, 2017

 

Vi ses til NM i Kolding

Først og fremmest tak til bestyrelsen. Tak til vores ansatte, der gør det nemt at være forbundsbestyrelse. Sidst men ikke mindst tak til hele repræsentantskabet for jeres deltagelse. For den frivillighed I ligger for dagen. Vi ses derude i brydedanmark - forhåbentlig allerede i Kolding den kommende weekend, til de nordiske mesterskaber for ungdom og junior.


af Danmarks Brydeforbund - 24.05.2017