Første år med vores Udviklingskonsulent er gået

Det er nu et år siden at vi i Danmarks Brydeforbund ansatte Rami Zouzou som udviklingskonsulent

For et år siden kunne vi igen præsentere en udviklingskonsulent i DB med fokus på bredden. Helt fantastisk igen at kunne sætte mere håndholdt ind overfor klubberne med de ønsker de måtte have og samtidig stærkere markere den politik som både DB og DIF står for.

(Udviklingskonsulent Rami Zouzou til årsmødet i 2016. Foto: DB)

Man skal kunne lidt det af hele og være i stand til at tage temperaturen i mange forskellige klubkulturer for at gebærde sig og få succes inden for den frivillige brydeverden.

Med ansættelsen af Rami har fået en person der kan dette og meget mere. Vi har fået en engageret, passioneret og viden person, som smitter med godt humør. Rami motiverer og udfordrer os alle til at yde mere for brydesporten.

Rami startede på timebasis i marts 2016, var med det samme i gang med at gøre en forskel. Tak til jer alle ude i klubberne for jeres måde at tage i mod ham på. Det har selvsagt været stærkt medvirkende til at vi fra og med 2017 har fået Rami ansat på fuld tid, på meget gode vilkår og med støtte fra DIF.

Rami er med til at sætte sit aftryk på vores strategispor omhandlende medlemstilgang for perioden 2018-2021. Selvom det er en omskiftelig verden vi lever i så håber jeg, at vi kan holde på ham gennem hele perioden og mere til. Tillykke med et årsdagen Rami og tillykke til brydedanmark.


af Danmarks Brydeforbund - 28.02.2017